ALVI’S DRIFT Signature Chardonnay

Over deze wijn

Na persing van alleen de beste druiven wordt het sap gefermenteerd op Frans eiken. Tijdens de vergisting vindt er regelmatig batonnage plaats om het maximale aan smaken en complexiteit in de wijn te verkrijgen. Daarna laat men de wijn rijpen op zijn lie, wat daar ook weer aan bijdraagt. Deze Chardonnay met subtiele houttonen heeft een lichte strogele kleur. De aroma’s van rijpe abrikozen, perziken en meloen komen duidelijk naar boven als u de wijn in het glas walst. De smaak is vol en romig met subtiele tonen van geroosterde noten die mooi in balans zijn met het fruit. GerechtenLichte kazen, diverse soorten witvlees zoals kip, kalkoen, varkensvlees.

7.30

ALVI’S DRIFT Signature Chardonnay

Categorie

Beschrijving

Over deze wijn

Na persing van alleen de beste druiven wordt het sap gefermenteerd op Frans eiken. Tijdens de vergisting vindt er regelmatig batonnage plaats om het maximale aan
smaken en complexiteit in de wijn te verkrijgen. Daarna laat men de wijn rijpen op zijn lie, wat daar ook weer aan bijdraagt. Deze Chardonnay met subtiele houttonen heeft een lichte strogele kleur. De aroma’s van rijpe abrikozen, perziken en meloen komen duidelijk naar boven als u de wijn in het glas walst. De smaak is vol en romig met subtiele tonen van geroosterde noten die mooi in balans zijn met het fruit. GerechtenLichte kazen, diverse soorten witvlees zoals kip, kalkoen, varkensvlees.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ALVI’S DRIFT Signature Chardonnay” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *